8 Ekim 2012 Pazartesi

Kireç Kaymağında Kabak Tatlısı

Geleneksel tatlarımızından biridir Kabak Tatlısı. Kireç kaymağında daha bir lezzetli oluyor hele üzerinde ceviz ve kaymak var ise gerisini siz düşünün artık :)



Aslında daha büyük parçalar halinde yapılır kabak tatlısı. Ben kavanozlarda daha uzun ömürlü saklayabilmek için hem de kahvaltılarda reçel yerine de tüketebilmek için küçük parçalar halinde hazırladım. Arzu ederseniz tanelerini suyundan süzüp kahve yanında lokum olarakta sunabilirsiniz. 
En kısa süre de çikolataya batırılmış lokum halindeki görselini de paylaşacağım. Afiyet Olsun...

bal kabağı reçeli,hediye reçel,kireç kaymağında bal kabağı tatlısı

Kullandığım Kabağı Şişli Organik Pazardan aldım. Organik üretilmiş sertifikalı ürün kullandım...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder